Deprecated: Non-static method App\TemplateHelpers::getPostData() should not be called statically in /home/u679986526/domains/mwumadventist.org/public_html/wp-content/uploads/tmp/sage-cache/18118a3e6b39d021a29386a22d3116d2c9495618.php on line 10

Notice: Undefined variable: headerBackgroundImage in /home/u679986526/domains/mwumadventist.org/public_html/wp-content/uploads/tmp/sage-cache/30deed4e194b23166172b9b5174b1eb34bc50ed1.php on line 30

Notice: Undefined variable: headerBackgroundImage in /home/u679986526/domains/mwumadventist.org/public_html/wp-content/uploads/tmp/sage-cache/30deed4e194b23166172b9b5174b1eb34bc50ed1.php on line 39

Notice: Undefined variable: headerKicker in /home/u679986526/domains/mwumadventist.org/public_html/wp-content/uploads/tmp/sage-cache/30deed4e194b23166172b9b5174b1eb34bc50ed1.php on line 60

Schadelijke tips: stief -door -stap instructies over hoe u uw leven kunt bemoeilijken


Notice: Undefined variable: headerSubtitle in /home/u679986526/domains/mwumadventist.org/public_html/wp-content/uploads/tmp/sage-cache/30deed4e194b23166172b9b5174b1eb34bc50ed1.php on line 71
Notice: Undefined variable: classes in /home/u679986526/domains/mwumadventist.org/public_html/wp-content/uploads/tmp/sage-cache/4c10b09da68cf465f4c691a3aa40189df46f7463.php on line 22
class="text c-article__body u-spacing post-659 post type-post status-publish format-standard hentry category-zonder-kop">

Het maakt niet uit wat we doen – huishouden of ons eigen bedrijf, werken we bij een tankstation of in een miljoenendollar -bedrijf – waarschijnlijk, in ons leven, er gebeuren althans soms zwarte strepen. In dergelijke periodes kunnen we onszelf vaak gemakkelijk bemoeien met onszelf om met alles aan te pakken, en hier is hoe.

een. Duiken in de afgrond van angsten, voorgevoelens en angsten

Misschien heb je gemerkt dat de verwachting van een of andere gebeurtenis ons vaak harder wordt gegeven dan het evenement zelf. We kunnen wekenlang nerveus zijn, op het punt de leider te vragen naar de toename. Het lijkt erop dat hij gewoon in ons gezicht lacht, of zal zeggen dat we het niet verdienen, of de deur uitzetten. En uiteindelijk duurt het gesprek vijf minuten en gaat het goed. Dus of het de moeite waard was om zoveel tijd en energie te besteden aan ervaringen?

Angst en angst zijn evolutionaire mechanismen die voorouders hebben geholpen te overleven. Tegenwoordig worden wij, moderne inwoners van megasteden, in de meeste gevallen bedreigd met honger of vergiftiging met de vruchten van een onbekende boom, of de dood door de tanden van een roofdier.

Ons leven is veel kalmer en veiliger geworden, en de gewoonte om bang en nerveus te zijn, bleef en loopt veel van het leven.

In 9 gevallen van de 10 slechtste, wat in een bepaalde situatie kan gebeuren, is wat ze met een weigering zullen beantwoorden. Ze zullen niet toenemen, ze zullen niet met ons op een date gaan, ze zullen niet instemmen om lang samen te leven.

Maar hoogstwaarschijnlijk zullen onze voorgevoelens zichzelf niet rechtvaardigen en alles zal goed eindigen. Dus neem zo snel mogelijk de nodige stap. Uiteindelijk brengt elk “nee” je alleen dichter bij de gekoesterde “ja”.

2. Laat het verleden bepalen wie je bent

We hebben allemaal fouten gemaakt waarvoor het nog steeds schaamt. Ze maakten de verkeerde keuze, die op de een of andere manier het leven beïnvloedde, verontrustende signalen negeerden – de voorbodes van problemen.

Maar het ergste dat kan worden gedaan, is in het verleden vast te komen te zitten en jezelf te dwingen om je hele leven voor deze fouten te betalen. Scroll door wat er in je hoofd is gebeurd en bedenk hoe alles zou lukken, je zou anders moeten doen. Dit is een betekenisloze, energie -consumerende en schadelijke praktijk.

Het maakt niet uit hoe trite, het verleden kan niet worden gewijzigd. Je kunt niets met hem doen, maar het kan beïnvloeden hoe je je voelt en wie je denkt, zelfs jaren later.

Sta geen verwondingen en fouten uit het verleden toe om te bepalen wie u in het heden bent. In uw macht om uw houding ten opzichte van wat er gebeurde te veranderen en daardoor te stoppen met lijden.

3. Streven ernaar altijd gelijk te hebben

Je hebt waarschijnlijk je eigen overtuigingen over verschillende onderwerpen, en het is prima. Het belangrijkste is niet om met beide handen aan uw mening vast te houden, weg te poetsen van argumenten.

De noodzaak om altijd gelijk te hebben, en dat het laatste woord altijd door u wordt gevolgd, in een val drijft, staat niet toe om verder te gaan en nauwe relaties met anderen op te bouwen.

Iedereen kijkt naar de wereld door een bepaald prisma, en het bepaalt grotendeels de beslissingen die we nemen. Denk na over: kan er zodanig zijn dat uw standpunt alleen het leven bemoeilijkt? Wat belangrijker voor u is – uw eigen mening of het gewenste resultaat? Blijf altijd trouw aan jezelf of leef zoals je wilt?

Probeer uw mening te heroverwegen en laat voor anderen het recht op uw eigen standpunt achter.

vier. Concentreer u op wat er ontbreekt

Misschien heb je gedroomd over de carrière van het model, maar ben je niet naar voren gekomen voor deze groei. Of over het spelen van een muziekinstrument, maar je had niet de mogelijkheid om dit te doen.

Iedereen heeft waarschijnlijk iets dat hij niet genoeg heeft: fysieke gegevens, geest, bepaalde karaktereigenschappen. De een zou graag doelgerichter en assertiever willen zijn, de andere – meer gedisciplineerd.

Maar misschien is het in plaats van te klagen hoe je pech hebt, het is tijd om je te concentreren op wat je hebt? Op onze mogelijkheden, over wat je krijgt? En ideaal om iets goeds en in uw “tekortkomingen” te vinden, waardoor ze voordelen worden.

Ja, misschien ontbreekt het je aan vastberadenheid, maar je weet hoe je hier en nu moet leven en geniet van het moment. Misschien is zelfdiscipline zwak en dwaalt je geest constant ergens, maar dankzij dit bedenk je niet-standaard ideeën en oplossingen.

Terwijl u zich concentreert op wat u mist, verliest u de mogelijkheden tot uw beschikking.

5. Voer uw ego

Velen van ons dromen van een hoog zelfbeeld, maar in werkelijkheid is het niet beter dan laag. In één geval worden we te vertrouwen in onszelf, waardoor we fouten maken, andere mensen beledigen, niet genoeg opgeven; In een andere we maken zich te veel zorgen over wat er niet eens is gebeurd, en de verlegen is de eerste stap.

Bovendien zijn we in beide gevallen extreem vast op onszelf. Dus hoe te zijn? Stop met een slaaf van je angsten, twijfels en verlangens. Realiseer je eindelijk dat de wereld niet om ons heen draait. Dit vereist veel werk en een apart groot gesprek.

6. Verergeren perfecte fouten

We maken allemaal van tijd tot tijd fouten – de vraag is wat we nu doen. Soms beginnen we in een poging om de situatie te redden, met een slechte opgenomen acties, en als gevolg daarvan wordt alles erger.

Of, bijvoorbeeld, nadat we de les in de fitnessclub hebben gemist, komen we daar de volgende dag niet terug om opnieuw te komen-we komen niet op training, onszelf overtuigen dat “dit zo iemand is”.

Of, nadat we geld hebben uitgegeven aan duur onderwijs en midden in het onderwijsproces, ons realiseren dat dit gebied niet interessant voor ons is, stoppen we niet met onze studies, maar blijven we tijd en geld verspillen om een ​​diploma te behalen. Of we blijven bij die al lang daar een nabijheid is, omdat afscheid voor ons betekent om toe te geven dat de beslissing om samen te leven een vergissing was.

Hoe meer we onszelf en anderen bedriegen, hoe moeilijker de situatie wordt.

7. Denk te goed na

Om iets in het leven te bereiken, zijn bepaalde plannen en doelen natuurlijk nodig, maar de fout van velen is alleen om te denken, maar niets te doen. Droom van bewegen, maar onderzoek niet eens de grond en zoek niet naar een baan in een nieuw land. Denk na over een verandering van werk, maar werk de cv niet bij en ga niet naar interviews. Bereken van tevoren alle bewegingen en mogelijke obstakels, maar beweeg nooit.

Vraag jezelf af hoe lang je deze of die stap al plant. Is het niet tijd om door te gaan met beslissende actie? Ja, je kunt falen, maar je kunt rietjes overal niet tillen.

Misschien zul je niet “rijpen” en zul je nooit genoeg klaar zijn – maar dit betekent niet dat je het niet moet proberen. Elk moment van vertraging en trillingen is waarschijnlijker voor u in min dan een plus.

Het beste dat u voor uzelf en uw toekomst kunt doen, is om vandaag de eerste stap te zetten. Maak 10 squats, schrijf 100 woorden, reageer op die zeer vacature. Doe het gewoon nu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *