Deprecated: Non-static method App\TemplateHelpers::getPostData() should not be called statically in /home/u679986526/domains/mwumadventist.org/public_html/wp-content/uploads/tmp/sage-cache/18118a3e6b39d021a29386a22d3116d2c9495618.php on line 10

Notice: Undefined variable: headerBackgroundImage in /home/u679986526/domains/mwumadventist.org/public_html/wp-content/uploads/tmp/sage-cache/30deed4e194b23166172b9b5174b1eb34bc50ed1.php on line 30

Notice: Undefined variable: headerBackgroundImage in /home/u679986526/domains/mwumadventist.org/public_html/wp-content/uploads/tmp/sage-cache/30deed4e194b23166172b9b5174b1eb34bc50ed1.php on line 39

Notice: Undefined variable: headerKicker in /home/u679986526/domains/mwumadventist.org/public_html/wp-content/uploads/tmp/sage-cache/30deed4e194b23166172b9b5174b1eb34bc50ed1.php on line 60

Oko 20 posto vašeg zdravlja je vaša genetska šminka ”, dr.


Notice: Undefined variable: headerSubtitle in /home/u679986526/domains/mwumadventist.org/public_html/wp-content/uploads/tmp/sage-cache/30deed4e194b23166172b9b5174b1eb34bc50ed1.php on line 71
Notice: Undefined variable: classes in /home/u679986526/domains/mwumadventist.org/public_html/wp-content/uploads/tmp/sage-cache/4c10b09da68cf465f4c691a3aa40189df46f7463.php on line 22
class="text c-article__body u-spacing post-1921 post type-post status-publish format-standard hentry category-blog">

Oko 20 posto vašeg zdravlja je vaša genetska šminka ”, dr.

Raspon čimbenika može uzrokovati ili pogoršati akne, što može dovesti do širenja bakterija P. acnes u mikrobiomu kože. Istraživanje pokazuje da aktualna primjena probiotičkog napetosti Streptococcus Termofili mogu povećati proizvodnju ceramida i dati antibakterijske učinke koji inhibiraju proizvodnju P. acnes, što rezultira manjim brojem.

Oralni probiotički dodaci također podržavaju čistu kožu pozitivnim utjecajem Flora crijeva. Kad su crijevne barijere poremećene, loše bakterije mogu ući u krvotok i poremetiti homeostazu kože, što se može manifestirati u obliku propadanja i promjena teksture i tona kože.

Srećom, probiotici prihvatljivi za crijeva podržavaju kožu alostazu ( Proces kojim se obnavlja homeostaza) za ublažavanje upalnih stanja poput akni i općenito podržavaju zdravu kožu.

2. Probiotici podržavaju funkciju barijere kože

Probiotici pozitivno utječu na kožnu barijeru, vanjski zaštitni sloj epiderme koji zadržava vodu i minerale, istovremeno držeći loše bakterije i druge toksine.

Opet, koža Funkcija barijere ugrožena je korištenjem oštrih, alkalnih proizvoda – uključujući neke koji su formulirani za smanjenje akni. (Zdrava mikrobioma kože ima prosječnu razinu pH od 4,5 do 5,0, što je malo kiselo, dok su topički tretmani akni često u značajno većim.) Agresivni piling i određeni lijekovi također mogu oslabiti funkciju barijere kože. Martin-Biggers dodaje da stres, prehrana i drugi životni faktori doprinose i ravnoteži mikrobioma kože.

Opet, nekoliko studija pokazuje da lokalni probiotici mogu poboljšati funkciju barijere kože putem antimikrobnih svojstava i povećanjem proizvodnje ceramida . Ceramidi su bitna komponenta kožne barijere, koja služi kao ljepilo vrsta kako bi zdrave stanice kože držali zajedno. Omogućuju zdrave masti koži za vraćanje funkcije barijere kože, što zauzvrat potiče napunjeni, jasan ten.

3. Probiotici štite kožu od preranog starenja i oštećenja

Kao što smo vidjeli gore, mikrobiom kože zahtijeva kiseli (nasuprot alkalnom) pH. Kako se ispostavilo, pH kože raste s godinama stimulacijom aktivnosti proteaze. “Proteaze razbijaju proteine”, objašnjava Martin-Biggers. “Jedna proteaza, nazvana elastaza, zapravo razbija elastin u vašoj koži koja, uz kolagen, pomaže u formiranju strukture vaše kože. Kako su razgrađene, koža je manje čvrsta, elastična i sklona formiranju bora. ” Budući da probiotici promiču optimalno kiselo okruženje, oni prirodno pomažu uravnoteženi pH kože i djeluju na normalizaciju aktivnosti proteaze slične onom odskočnog, zdrave kože.

Pored toga, višak slobodnih radikala uzrokuje oksidativni stres, koji Ubrzava starenje i druge oblike oštećenja u vašoj koži i tijelu. Srećom, studije pokazuju da oralna suplementacija određenih sojeva laktobacilusa može pomoći usporenom starenju kože povećanjem učinkovitosti čistača slobodnih radikala i ograničavanjem proizvodnje slobodnih radikala.

Ova značajka ne samo da štiti od oštećenja UV -a i nabora, već i nabora, već i nabora, već i nabora, već i nabora, već i nabora, već i nabora, već i nabora, već i nabora, već i nabora, već i nabora, već i nabora, već i nabora, već i nabora, već također Fizičke nuspojave stresa i zagađenja okoliša, poput dehidrirane kože.

Treba li koristiti aktualnu ili oralnu probiotsku njegu kože?

Ako želite smanjiti proboj, učvrstiti svoj ten i i /ili ublažiti znakove preranog starenja, probiotičke njege kože može biti vrijedno ulaganja.

Što se tiče hoće li ići na aktualnu probiotiku ili dopunu? Ako je vaša probava isključena i doživljavate oblike GI nevolje, oralni probiotički dodatak može raditi dvostruku dužnost da istodobno uravnotežite crijeva i kožu.

Međutim, ponavlja da je raznolikost ime igre kada se Dolazi do probiotika, tako da možete odlučiti razmotriti oba obrasca. Uostalom, kao što smo vidjeli gore, prednosti probiotika za kožu nisu ograničene na jednu metodu u odnosu na drugu. Ipak, kao i bilo koji dodatak vašoj rutini za njegu kože, najbolje je integrirati jedan novi proizvod odjednom – koji je idealno omogućio dosljednu, višemjesečnu integraciju – kako biste precizno procijenili rezultate.

Koji su najbolji probiotici za kožu?

„Lactobacillus i Bifidobacterium dvije su od najčešće korištenih probiotičkih vrsta za zdravlje kože“, dijeli Martin-Bigger. “Čini se da imaju učinak posredovanjem upale kože, pružajući njihove prednosti.”

Nekoliko studija pokazuje da su ove vrste probiotika posebno korisne za upalna stanja crijeva i/ili kože putem oralne suplementacije. (Savjet: prijeći dodatni kilometar, potražite formulacije testoy cijena u ljekarni referenca koje uključuju i prebiotike, koji potiču moć probiotika.)

Srećom, većina kvalitetnih probiotika za kožu i cjelokupno zdravlje uključivat će asortiman vrsta i sojevi za promicanje raznolikosti mikrobioma i omogućavanje napretka dobrih bakterija.

Najbolji aktualni probiotički i fermentirani proizvodi za njegu kože

Napokon, ako želite dodati topičke probiotike i fermentirane sastojke u Vaša rutina njege kože, imate niz opcija za odabir.

Za hranjivo, ali duboko čisto, pogledajte grčki jogurt pjenasti sredstvo za čišćenje vrhnja od Korres (26 dolara). Prebiotički

robiotički grčki jogurt umiruje crvenilo, bori se protiv suhoće i daje upaljenoj koži za koju žudi.

Za kožu sklonu aknama, preporučujem Eminence Organic Clear Skin Skin Probiotic Cleans (42 USD). Sadrži dvije biljne alternative za popularne preklopke-hoće li ekstrakt kore (slično kao BHA salicilna kiselina) i ulje čajevca (veliki antibakterijski dupe za benzoil peroksid)-kao i fermentirano mlijeko u obliku lakta kiselina, hranjivi kemijski piling.

Za ojačanje funkcije barijere kože, odlučite se za umirujući, ali moćni tretman kao da u mirnom probiotičkom serumu dolazimo iz dobrog svjetla (24 USD). Sadrži lactococcus fermentarnu lizat kako bi pomogao u reguliranju vašeg mikrobioma kože, kao i mnoštvo antioksidansa i protuupalnih aktivnih. Na narodni kombucha + 11% AHA toner pilinga (38 USD). Kombucha nudi prebiotsku vještinu za jačanje kože, ferment pichia lizata štiti vašu kožu od oksidativnog stresa, a mliječna kiselina nježno se bori protiv zasvajanja.

Pomičite se 10-sekundni pomicanje kroz Instagram i naći ćete poplavu utjecaja na utjecaj Predavanje kodova popusta za fit čajeve, neželjene savjete kako brzo spustiti kilograme i ostala brza popravci za život svojih “najboljih života”. Ali samo zato što “stručnjaci” slobodno dijele ove podatke o “promjeni života”, to ne znači da je zapravo zdravo za vas. Ovdje je savjetovao Jordan Metzl, Md.

Na nedavnom wellness povlačenju, dr. Metzl se obratio ovom fenomenu masovnih dezinformacija. “Što se bliži svjetovima medicine i kondicije mogu se okupiti, to je bolje za sve”, podijelio je NYC Doctor. Evo njegovih ključnih uvida u to kako možemo živjeti zdravijim životima – minus bs.

wellness je 4,2 bilijuna dolara industrije

Prema godišnjem izvještaju Globalnog instituta za wellness, utrošeno je 4,2 bilijuna dolara U industriji wellness (čitaj: ne medicina) u 2017. možemo samo zamisliti da je broj eksponencijalno porastao u posljednje dvije godine. “Da bi taj iznos stavio u perspektivu, američka vlada svake godine troši oko tri trilijuna dolara na zdravstvo i skromnih 59 milijardi dolara na obrazovanje”, napomenuo je dr. Metzl. To ne znači da, naravno, ne biste trebali trošiti na wellness – samo da je važno prepoznati da s povećanim interesom također dolazi do priliva oportunista. Iz tog razloga, važno je napraviti vlastito istraživanje i potrošiti svoje teško zarađene dolare sa stručnjacima i tvrtkama koje pružaju vjerodostojnu robu i usluge.

Vaš je način života važniji od vaših gena

“Dio velikog zdravstvenog problema je taj što liječimo bolesti poput dijabetesa, srčanog udara i artritisa nakon što se dogodi”, naglasio je liječnik. Prema nedavnim izvješćima CDC -a, više od četvrtine populacije pati od pretilosti i dijabetesa. Međutim, obojica se mogu spriječiti. “Oko 20 posto vašeg zdravlja je vaša genetska šminka”, kaže dr. Metzl. “Još 20 posto je interakcija s ljudima poput mene”, a AKA je vidjela liječnika. Preostalih 60 posto je naš način života, što znači da su životne navike čine više od gena i medicinskih konzultacija. Nažalost, mnogi liječnici nisu dobro upućeni u propisivanje promjena načina života. “Ne učimo liječnike kako propisati prehranu ili kako razmišljati o spavanju, raspoloženju, stresu ili kondiciji – ali trebali bismo”, savjetovao je dr. Metzl.

Istraživači pažljivo gledaju svakodnevne rutine

Dok počinjemo razumijevati jednostavne koncepte koji zapravo doprinose našem blagostanju, još uvijek moramo puno naučiti. Ali istraživači se kreću u pravom smjeru. “Uzmi jezero Nona kao glavni primjer”, dijeli dr. Metzl. Na jezeru Nona stanovnici žive po malo sniženoj stopi, tako da ih može proučavati Sveučilište na Floridi. Istraživači bilježe svoje pokrete, što jedu, pa čak i svi s kojima se druže. Iako zvuči pomalo kao Truman Show, to je fascinantan novi pristup znanosti o načinu života. “Sve studije koje imamo su retrospektivne, dok će ova biti prva perspektiva, što znači da gleda naprijed”, objasnio je dr. Metzl.

Recept za wellness zapravo je prilično jednostavan

Dr. Metzl preporučuje poštivanje četiri Wellness stupa: tijelo, um, prehrana, kao i zajednicu. “Zajednica je jedno od najnevjerojatnijih područja wellnessa”, podijelio je. Ali kako je službeno napravio rez?

Ova su četiri stupa posuđena iz plavih zona, u kojima ljudi rutinski žive prošlo od 100 godina. U rasponu od Japana do Grčke do Kostarike, nije to Ove udaljene zajednice pridržavaju se istog strogog skupa pravila, već utjelovljuju sličan široki i uravnoteženi pristup zdravlju. “Nemaju određenu prehrambenu vrstu”, objašnjava dr. Metzl. “Jedu malo svega. Ne rade SoulCycle. [Ali] Umjereno su aktivni i oni su dio zajednice “, objasnio je dr. Metzl. Istraživanje dodatno podupire važnost zajednice za naše zdravlje. Zdravi odnosi mogu nam zapravo pomoći da se nosimo sa stresom i čak su povezani s poboljšanim endokrinim i kardiovaskularnim zdravljem.

Ovaj ukusni, jednostavan recept za gazpacho avokado dolazi od slavnog kuhara Mychael Chang. Još bolje, sastojci imaju velike prednosti za vašu kožu i veće zdravlje.

Tradicionalni gazpachos rajčice uvijek su sjajno hlađenje, zdravo jelo – ali ima više od hladnih juha nego samo rajčice.

Unesite: Gazpacho juha koja koristi iznenađujuću kombinaciju avokada i zelenog grožđa. Rezultat? Izvrsno složena hladna juha koja vam pomogne da pobijedite toplinu i oduševite svoje ukusne gužve. Kao bonus, to je biljna, prepuna hranjivih sastojaka i nevjerojatno korisna za vašu kožu.

Budući da je to sigurna publika, predlažemo impresioniranje vaših prijatelja s tim na vašem druženju na sljedećem vikendu. Možete se obratiti i ovom jednostavnom receptu za gazpacho ako tražite lagani obrok u toplim noćima.

sastojak sastojaka

„Ovaj avokado i zeleno grožđe Gazpacho je lijepa alternativa za Tradicionalni gazpacho, koji se temelji na rajčici i paprom “, objašnjava Mychael. “Ako pokušavate izbjeći noćno povrće, ovo je fantastičan, jedinstveni gazpacho za isprobati.”

Unosi iznenađujući element zelenog grožđa za laganu slatkoću u ovom inače slanom receptu, kao i Češnjak i slatki luk za ugriz paprike. Konačno, bijeli ocat i menta uljepšavaju stvari.

Što se tiče prehrambenih koristi, ovaj jednostavan recept Gazpacho sadrži:

Lijepa ravnoteža zdravih masti za hidrataciju SkinAntioxidans -a za borbu protiv slobodnih radikala + preuranjeno Znakovi starenja

Evo pomnijeg pogleda na neke od prednosti njegovih sastojaka zvijezda.

avokado

avokado su bogat zdravim mastima i antioksidansima, uključujući i vitamin C. Ove hranjive tvari su korisni ne samo za vaše cjelokupno zdravlje, već i za vašu kožu.

U studiji iz 2010. godine, Japanke koje su povećale unos obje vrste hranjivih sastojaka doživjele su povećanu elastičnost kože. Veći unos zelenih proizvoda općenito također je doveo do manje slučajeva bora.

Druga istraživanja pokazuju da polihidroksilirani masni alkohol (PFA) izvađeni iz avokadosa mogu značajno smanjiti oštećenje UV -a. Oštećenja od sunca povezana je s različitim problemima s kožom, uključujući, ali ne ograničavajući se na bore, fine linije i hiperpigmentaciju.

Ova značajka čini avokados vrijednim dodatkom vašeg plana prehrane zaštićenih suncem.

Grožđe

Zeleno grožđe također igra vitalnu ulogu u ovom receptu Gazpacho. sadržaj. (Ako ste ikad čuli da je vino zdravo, ovu značajku možete pripisati tvrdnji. Naravno, još je važno piti alkohol umjereno.)

Kao što je gore spomenuto, antioksidanti pomažu u borbi protiv slobodnih radikala , čiji broj pridonosi oksidativnom stresu u obliku oštećenja kože i nekoliko drugih zdravstvenih rizika.

grožđe je posebno bogato resveratrolom, vrstom antioksidansa u kategoriji polifenola. Prednosti kože resveratrola uključuju sposobnost spoja da:

Pomozite da potaknete proizvodnju kolagena antioksidans + antibakterijska svojstva

Napomena: Koža i sjemenke grožđa spakiraju najveću koncentraciju antioksidanata, pa budite sigurni da jedete (ili miješaju) u cijelosti.

krastavci

krastavci su još jedan primarni spoj u ovoj juhi od avokada gazpacho. Sastoje se od do 95 posto vode, što ih čini prirodnim prikladnim za jednostavan recept za hidrataciju kože i tijela.

krastavci se također mogu pohvaliti antioksidacijskim svojstvima. I slično kao avokado, oni pružaju umirujuće učinke od viška izlaganja suncu i drugih izvora iritacije kože.

Saznajte o prekrasnom svijetu korejske kože s K-Beauty Maven Charlotte Cho.

Dvostruko čišćenje, puževi mucin, maske od lima – o moj! Uz naizgled beskrajne opcije formulirane s inovacijama i skrbi, K-Beauty ostaje jedna od najpopularnijih niša za njegu kože do danas. Da bismo saznali više o K-Beauty rutinama i proizvodima, uhvatili smo se s Charlotte Cho, suosnivačicom Soko Glam-a i pionirom iza svog uspjeha u državi.

K-Beauty 101 s Charlotte Cho

Što je K-Beauty i što ga čini jedinstvenim?

u osnovi, izraz K-Beauty inkapsulira proaktivnu njegu kože s naglaskom na brigu o sebi i potpunom wellnessu.

” K-Beauty ima filozofiju ‘prve kože’. To znači briga za svoju kožu i doći do korijena stanja, umjesto da je prekriva šminkom “, započinje Charlotte.

” Kao cjelina, čini se da postoji veća predanost i zanimanje za zainteresiranje Rituali njege kože. Koristi se kao trenutak svakodnevne meditacije i udobnosti, što je razlika od američkog tržišta ljepote u cjelini. “

Što K-Beauty čini tako popularnim?

Charlotte atributi Nekoliko ključnih čimbenika trajnog trenda K-Beauty u SAD-u. Glavni među njima su upotreba visokokvalitetnih sastojaka i inovativnih proizvoda. Nadalje, ona nastavlja, “temelji se na načinu života usredotočenog na dobre navike njege kože”, što omogućuje cjelovitiji pristup njegu kože i wellnessa.

Contents